Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
 
theme

Silverlit Train My Dinos Így neveld a dinód

Fiúknak és lányoknak, 5 - 10 éves korig
A Silverlit Train My Dinos - Így neveld a dinód egy távirányítóval vezérelhető őslény,...
25 640 Ft
raktáron
ÚJ
Ez a termék csak pár hete kapható!
Termékkód:MH88482
Gyártó:nincs adat
Játékosok:1 játékos
Készlet: raktáron

Silverlit Train My Dinos Így neveld a dinód ár/ismertető

Silverlit Train My Dinos Így neveld a dinód ár: 25 640Ft. A Silverlit Train My Dinos - Így neveld a dinód egy távirányítóval vezérelhető őslény, akit a gyerekek taníthatnak is játék során.

A robot dinó két üzemmódban használható. A Wild módban a dinoszaurusz mozgása és reakciója véletlenszerű lesz, miközben szórakoztató hangokat ad ki.

A Train mód lehetővé teszi, hogy más módon kommunikáljanak vele: a fejét megérintve a dinó követni fogja a kézmozdulatokat. A beépített intelligens érzékelők reagálnak a távirányítóra és a dinó ki tudja kerülni az előtte lévő akadályokat.
A kis dinoszaurusz kerekeken gurul, szemei világítanak. Üzemmódot váltva a szemszín is megváltozik. A távirányító kőhöz hasonlító megjelenése is az őslények világát hozza el a kicsiknek. A gyerekek akadálypályát készíthetnek neki vagy labdát is guríthatnak, ez a robot dinó a legmókásabb játszótársuk lesz!

A Train My Dinos fehér színben kapható.

Csomagolás méretei: 35 x 22 x 13 cm

Tartalom: 1 dinoszaurusz robot, 1 távirányító. A játék elemmel működik (6 x AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.

Silverlit Train My Dinos Így neveld a dinód kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében