Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Akciók Újdonságok
(+36) 20 591 9896
 
0 
theme

Szállítás és átvétel

Kockamanó » Információk

Személyes átvétel

Személyes átvétel Budapesten a 11.kerületben, a Kelenföld városközpontnál lehetséges üzletünk nyitvatartási idejében!

Szállítás

A kiszállításra négy lehetőség van.

  1. GLS futárszolgálat (2-3 napos határidővel kézbesít)
  2. GLS csomagpontos átvétel (2-3 napos határidővel kézbesít)
  3. PickPack Pont (5-6 napos határidővel kézbesít)
  4. Posta (6-7 napos határidővel kézbesít, utánvét nem lehetséges)

         A szállítással kapcsolatos, további fontos információkat, az alább oldalon talál.

         https://kockashop.hu/karacsonyi-tudnivalok

A megrendelést követően emailben értesítjük, ha átadtuk a csomagot a szállítónak!

Utánvét esetén a kézbesítő futárnak kell készpénzben fizetni. GLS csomagpont, vagy Pick Pack Pont-on történő átvétel esetében az átvételi pont alkamazottjának kell fizetni. Külföldi szállítás esetén további díjat számítunk fel.

Postai úton csak a Pick a Brick termékek szállítása lehetséges, ajánlott levélként.

A szállítás alatt keletkezett sérülésekért nem vállalunk felelőséget, ezért mindenképpen átvétel előtt ellenőrízzék a termék állapotát, s ha azt nem megfelelőnek találják, a terméket ne vegyék át. Szállítás után a terméket nem tudjuk cserélni!

GLS csomagpontok
https://gls-group.eu/HU/hu/depo-gls-csomagpont-kereses

PickPackPont
elérhetőség és PPP átvételi pontok: 
http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

email: pickpackpont@sprinter.hu
telefon: 06/1 803-6300
H-P 8:00- 20:00

Ügyeleti Mobil:
telefon 06-30/619-3070
H–-P: 20:00 - 22:00
Sz-–V: 10:00 - 12:00
 

Szállítási határidők, költségek

A megrendelést követően a megvásárolni kívánt terméket a futárszolgálat 3-4 munkanap alatt szállítja ki, illetve vehető át személyesen. Amennyiben a termék átvétele ettől eltérő szállítási határidővel lehetséges, azt e-mailben, vagy telefonon jelezzük a Megrendelő felé. A szállítási költség bruttó 20.000 Ft-os értékhatárt meghaladó megrendelés esetén az egész ország területén ingyenes, ezen érték alatti megrendelések szállítási költsége GLS futárral, vagy GLS csomagpont szolgáltatással 990 Ft, mely az egész ország területére vonatkozik. Az ingyenes szállítást viszonteladók nem vehetk igénybe, ezt a kedvezményt kizárólag végfelhasználóinknak tartjuk fent! A Pick Pack Pont-okon keresztül történő áruátvétel bruttó 20.000 Ft-os értékhatárt meghaladó megrendelés esetén az egész ország területén ingyenes, ez alatti megrendelés értéke esetén ennek a költsége 1200 Ft. Külföldi szállítás esetén további díjat számítunk fel.

A Postai úton történő kiszállítás díja 490.- mely tartalmazza az ajánlott levél díját. (Csak Pick-a-Brick elemek szállításánál lehetséges.)

Szombati kiszállítás Budapestre

Lehetőség van szombati kiszállításra, amennyiben a címzett Budapesten lakik. Ennek felára bruttó +4000,- Ft.

Csomagolás

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

A megrendelés lemondása

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Minden munkanap 14:00-ig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Kérjük a csomagok státuszáról telefonon érdeklődjenek. Ellállási szándékát ügyfélszolgálatunkon jelezheti a 06 20 544 70 36 -os telefonszámon. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

A vásárlástól való elállás

Erről a 17/1999. (II.5.) számú és a Kormány 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet rendelkezik. Webáruházunkban történő megrendelés és annak visszaigazolása magyar nyelven történik. 


A megrendeléssel és visszaigazolással kapcsolatos szerződéskötés nem minősül írásban kötött szerződésnek, a szerződés nem kerül iktatásra és utólag nem lesz hozzáférhető.

Amennyiben a 17/1999.(II. 5.) és a Kormány 45/2014. (II. 26.) hatálya alá tartozó szerződéses vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:

A vásárló, az áru átvételét követő 14 naptári napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A fogyasztó elállási jogát termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg az írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított tizennégy (14) naptári nap elteltéig, legfeljebb a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Kérjük, hogy a terméket eredeti, sértetlen állapotban, gyári dobozban és kiegészítőivel, bizonylattal (ezzel történik a tőlünk történő vásárlás tényének igazolása), számlával együtt visszajuttatni szíveskedjenek üzletünkbe.

A fogyasztót terheli a termék visszajuttatásának költsége (szállítási, ill. utazási költségek).

A termék visszaküldését kérjük, hogy postai csomagként, ill. utánvétes csomagként ne küldjék el! Kérjük, hogy a termékeket személyesen, vagy valamely futárszolgálattal juttassák vissza. Cégünk a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

Amennyiben a visszaküldött árucikk sérült, vagy a rendeltetésszerű használat mértékénél viseletesebb állapotban van, a GD Betrieb Kft. polgári eljárás útján érvényesíti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A megrendelő elállási jogát a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5. §-ban foglalt esetekben nem gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlása során a megrendelő a jóhiszeműség és tisztesség követelményeinek megfelelően köteles eljárni, jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni. Az elállási jog gyakorlása nem vezethet a joggal való visszaéléshez. Joggal való visszaélésnek minősül a jog gyakorlása, ha az a jog társadalmi rendeltetésével össze nem férő célra irányul, különösen, ha a nemzetgazdaság megkárosítására, személyek zaklatására, jogaik és törvényes érdekeik csorbítására vagy illetéktelen előnyök szerzésére vezetne. (Polgári törvénykönyv 5. §)