Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
0 
theme

Klixx Creaturez Csörgõkígyó KX130R

Fiúknak és lányoknak, 6 - 10 éves korig
A több mint 200 mozgatható ponttal rendelkező Klixx Creaturez figurákkal az ízeltlábúakért,...
3 520 Ft
raktáron (nem bolti készlet!)
Termékkód:RG05689
Játékosok:1 játékos
Készlet: raktáron

Klixx Creaturez Csörgõkígyó KX130R ár/ismertető

Klixx Creaturez Csörgõkígyó KX130R ár: 3 520Ft. A több mint 200 mozgatható ponttal rendelkező Klixx Creaturez figurákkal az ízeltlábúakért, kétéltűekért és hüllőkért rajongó kicsik és nagyok egy kattogtatható, mozgatható, stop motion videók és rövidfilmek készítéséhez felhasználható, stresszoldó hatású figurával gazdagodhatnak.

Ebben a csomagban egy csörgőkígyó rejlik, a csomagolás hátulján a büszke hüllőtulajdonosok érdekességeket olvashatnak az állatról.

Klixx Creaturez figurák mint filmsztárok

A Klixx Creaturez figurák - több mint 200 ponton mozgatható lábaiknak köszönhetően - izgalmas stop motion videók és rövidfilmek főszereplőivé is válhatnak. A kis operatőröknek csak le kell tölteniük a Zing Studio alkalmazást, amely segítségével egyszerűen alkothatnak látványos stop motion, azaz képkockákból összeállított videókat. Emellett ha a gyerekek beszkennelik a csomagoláson található QR-kódot, megnézhetik, hogy hogyan kelnek életre ezek a különleges teremtmények.

Stresszoldó játék

A Klixx Creaturez figurák egymásba pattintható, kattogtatható, ropogtatható és hajlítható ízületeiknek köszönhetően stresszoldó hatással is bírnak. Az egyes részek egymásba pattintásának hangja megnyugtató, így egy stresszes iskolai nap, orvosnál való várakozás vagy hosszú utazás közben kicsik és nagyok könnyedén elüthetik az időt a teremtmények kattogtatásával.

Gyűjthető figurák

A figurák között olyan színes, igényes kivitelezésű és vagány megjelenésű teremtmények találhatók, mint a kobra, a tűzhangya, a piton, a skorpió vagy a csörgőkígyó. A figurák webáruházunkban megvásárolhatók (külön-külön kaphatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek akár az összes Klixx Creaturez állatkára szert tehetnek.

Csomagolás mérete: 21,6 x 22,5 x 2,8 cm

A termék kétféle színkombinációban kapható. A feltüntetett ár 1 darab állatkára vonatkozik, amit véletlenszerű változatban szállítunk.

Klixx Creaturez Csörgõkígyó KX130R kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében