Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
0 
theme

Játékbaba kiegészítő csomag cumisüveggel és cumival kétféle változatban

Lányoknak, 3 éves kortól
Ez a játék baba kiegészítő szett ideális választás minden kis játékmama vagy -papa...
7 810 Ft
6
beszerzés 6 munkanap
Termékkód:WC000622170
Gyártó:Luna
Játékosok:1 játékos
Készlet: beszerzés 6 munkanap

Játékbaba kiegészítő csomag cumisüveggel és cumival kétféle változatban ár/ismertető

Játékbaba kiegészítő csomag cumisüveggel és cumival kétféle változatban ár: 7 810Ft. Ez a játék baba kiegészítő szett ideális választás minden kis játékmama vagy -papa számára. A készlet tartalmaz 2 darab játék cumisüveget és egy cumit, így a gyerekek teljesen felkészültek lehetnek arra, hogy gondoskodjanak babájukról és kényeztessék őt. 

A szett két különböző színben érhető el, lehetőséget adva a választásra a lila és a piros között, így minden gyermek megtalálhatja a saját stílusához illő kombinációt. Ez a kiegészítő szett lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy még valóságosabbá tegyék a játékukat, és még inkább elmélyedjenek a szerepjátékban. A játékcumisüvegek és cumi nagyszerűen illeszkednek a játék babákhoz, és segítenek fejleszteni a gondoskodás és a szerepjáték készségeit. Ezzel a szettel a gyerekek órákon át élvezhetik a babázást és gondoskodást, miközben szórakoztató és tanulságos játékban vehetnek részt.

Az ár 1db termékre vonatkozik, melyet bármely változatban szállíthatunk. A kiválasztott variációt a rendelés feladásánál a megjegyzés rovatban szíveskedjenek feltüntetni!

Tulajdonságok:
- Játék baba kiegészítők
- 2 db különböző cumisüveggel
- 1 db cumival
- kétféle szín

Játékbaba kiegészítő csomag cumisüveggel és cumival kétféle változatban kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében