Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
0 
theme

Dream Collection: Maggie baba háromféle változatban cumival 30cm

Lányoknak, 3 éves kortól
Maggie egy csodálatos 30 cm-es csecsemő baba, aki háromféle változatban érhető el,...
12 990 Ft
6
beszerzés 6 munkanap
Termékkód:WC000622175
Gyártó:Luna
Játékosok:1 játékos
Készlet: beszerzés 6 munkanap

Dream Collection: Maggie baba háromféle változatban cumival 30cm ár/ismertető

Dream Collection: Maggie baba háromféle változatban cumival 30cm ár: 12 990Ft. Maggie egy csodálatos 30 cm-es csecsemő baba, aki háromféle változatban érhető el, így minden gyermek megtalálhatja a saját kedvencét. Maggie baba egyedülálló stílusát és személyiségét azonban nem csak a változatok közötti választással fejezhetik ki, hanem az általa viselt ruhák és kiegészítők kiválasztásával is.

A különböző Maggie babák mindegyike más színű ruha szettben érkezik, és az választható, hogy melyik stílust szeretnék. A ruhák minőségi anyagból készültek, és kiválóan illeszkednek Maggie egyedi karakteréhez. Minden babához tartozik egy cuki sapka is, amely még egyedibbé teszi megjelenésüket.

Emellett Maggie csecsemő babához minden változatban egy-egy cumi is jár, így a gyerekek gondoskodhatnak róla, etethetik és gondozhatják őt, éppen úgy, mint egy igazi csecsemőt. Maggie remek játszótárs a kicsiknek, és fejleszti a szerepjáték és gondoskodás készségeit.

Az ár 1db termékre vonatkozik, melyet bármely változatban szállíthatunk. A kiválasztott variációt a rendelés feladásánál a megjegyzés rovatban szíveskedjenek feltüntetni!

Tulajdonságok:
- Maggie baba
- háromféle változatban
- cumival
- sapkában és ruhában
- 30 cm-es

Dream Collection: Maggie baba háromféle változatban cumival 30cm kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében