Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
0 
theme

Aladdin játékfigura

Fiúknak és lányoknak, 3 éves kortól
Ki Aladdin?    Walt Disney Aladdin története az Ezeregyéjszaka meséi alapján készült....
2 490 Ft
raktáron
Termékkód:KEBUL-12454
Gyártó:Bullyland
Játékosok:1 játékos
Készlet: raktáron

Aladdin játékfigura ár/ismertető

Aladdin játékfigura ár: 2 490Ft.

Ki Aladdin?    

Walt Disney Aladdin története az Ezeregyéjszaka meséi alapján készült. Aladdin egy szegény sorsú utcagyerek, aki egy szebb életről álmodozik. Egy nap találkozik az álruhás Jázmin hercegnővel, akibe Aladdin egyből beleszeret, de felismervén, hogy ő a hercegnő, úgy gondolja esélye sincs nála. Aladdin ezért a kincses barlangban talált csodalámpából előbújó Dzsini segítségével Ali herceggé varázsoltatja magát, hogy Jázmin hercegnő közelébe kerülhessen. Jafar hatalmi tervei azonban majdnem elválasztják egymástól a párt.

Aladdin Bullyland figura

Aladdin figuraként a hercegi álca nélkül, tényleges valójában lehet a tiéd: a "csiszolatlan gyémánt" lelkű Aladdin csavargó öltözetet visel, fehér foltozott nadrágot, barna övet,lila mellényt és fejfedőt. Idézd fel vele azt a pillanatot, amikor rátalál a lámpásra a barlangban! Éld át Aladdin varázslattal teli kalandjait Dzsinivel ésJázmin hercegnővel most a Játéksziget kínálatában fellelhető Bullyland figurák segítségével!
 
Az Aladdin figura mérete 11 cm, a játékfigura 3 éves kor felett ajánlott. Az Aladdin figura -gyártója a német Bullyland, a figura anyaga műanyag. 

Aladdin játékfigura kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében