Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Akciók Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
 
theme

Kertszépítés a My Fairy Gardennel!

Mindig is saját kertről álmodtál? Alkosd meg piciben a My Fairy Garden segítségével!

A My Fairy Garden az a játék, ahol kertszépítésből sosincs hiány, ugyanis a készleteknek köszönhetően több udvart is felépíthetsz és még az ott lakók életét is vezetheted! A Sárkány Toronykertben Thea tündér és két sárkány mindennapjait követheted és készítheted el nekik a saját otthonukat. A készletben a kastély, a tündér és a sárkányok mellett egy csomag borsómag is megbújik, aminek a gondozása bizony a Te feladatod lesz!  

A Zöldséges kertben már két tündérnek is segíthetsz, Andrena és Pip vár Téged a bogárhotelben, a béka, a pillangó és két katicabogár társaságában! Rendezhettek teapartit, és alkalmazhatod a korábbi tudásodat, hiszen itt már nem csak borsómagokat, de a zsázsát is gondoznod kell!

Az Unikornis kertben egy újabb tündér, Cukorborsó és Unikornisának társaságát élvezheted varázslatos udvarukba. Emlékszel rá mennyi mindent tanultál a növények gondozásáról a Sárkány Toronykertben és a Zöldséges kertben? Itt minden tudásodra szükség lesz, hogy segíteni tudj Cukorborsó Tündérnek és barátainak! Nézzük, mi lesz a feladatod pontosan! Összesen két növényre kell figyelned, először a fűmagokra, hogy szép zöldben ússzon a kert, amit rendszeresen öntözéssel tudsz elérni. Másodszor, a szekér tetején található amarántra koncentrálj, hiszen, ha megfelelően gondozod pillanatok alatt megláthatod a leveleit, amik ráadásul még ehetőek is!


A magok minden készletben megtalálhatóak, mindössze egy kevés virágföldet kell beszerezned és már irány is a kertészkedés!

Kíváncsi vagy még több My Fairy kertre? Kattints ide és nézd meg az összeset!


2020 szeptember 30, szerda. 15:10