Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Akciók Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
 
theme

Kémfőnökök, kettős ügynökös, bérgyilkosok - Íme a Fedőnevek társasjáték

2015-ben jelölték, egy évre rá 2016-ban pedig el is nyerte az év társasjátéka címet a Fedőnevek. Hogy mitől ennyire sikeres? Kiderítettük! A Fedőnevek egy egyszerű asszociációs játéknak tűnhet, a lényege hogy a kémfőnökök birtokában lévő megoldókártyák megfejtesét az ügynökök kitalálják, mindössze fél szavakból ugyanis a kémfőnöknek a feladata, hogy rávezesse őket a megoldásra egy-egy szó segítségével. 

A koncepció lényegében mind a három Fedőnevek változatban ugyanaz, kitalálni a megfejtést hiányos információkból, ugyanakkor a Fedőnevek négyszemközt inkább a két fős játékot erősíti, míg a Fedőnevek képekkel hasonlóan az eredetihez a csapat játékra helyezi a hangsúlyt azonban itt valóban nincsenek szavak, csak a képekből kell tájékozódni. 

A klasszikus torpedó játék rajongóinak a Fedőnevek is hasonló szerelem lesz, egy ismerős terep, ahol tippelgetéssel és logikával lehet nyerni. A Fedőnevek négyszemközt variáción kívül a társasjáték csapatban a legérdekesebb, így tökéletes választás egy lazulós estére a barátokkal. Vicces, pörgős, izgalmas és egy könnyen érthető társasjáték, jó helye lehet a Te polcodon is! 

Kíváncsi vagy mind a három Fedőnevek játékra? Kattints ide és nézd meg őket! 


2021 január 5, kedd. 12:30