Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Akciók Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
 
theme

Építs Te is a portugál királynak!

Az Azul már az év társasjátéka díjat is bezsebelte, pazar látványvilágával és egyszerű játékszabályával pillanatok alatt az emberek kedvencévé vált. Bizony sokszor mondtuk már, de most is ezt kell mondanunk, ez az a bizonyos családi társasjáték ami egyszerűen tényleg nem hiányozhat a háztartásból. 


A játék alapja egyszerű, csempék lerakásával szerezhetünk pontokat. Ám minden körben jöhet egy csavar, ugyanis a cél az, hogy a legszebben, de legtudatosabban megépített mozaikokat hozzuk létre. Így a taktika és a stratégia ebben a játékban hatalmas szerepet játszik és mivel a szabályok könnyűek, a gyerekeknek is érdekes lehet az Azul. A játékidő nagyjából 40-45 percre esik azonban a játék izgalmassága, hogy folyamatos fejlődésre sarkall, tehát minél többször játszuk újra annál több lehetőség merül fel a fejünkbe a mozaikok kirakására, ezáltal az izgalom szüntelenül fent áll. 
Bízunk benne, hogy ezzel a néhány mondattal is már felkeltettük az érdeklődésetek az Azullal kapcsolatban, mi azt gondoljuk a pozitív visszajelzések mellett az egyik legnagyobb meggyőző erő, hogy 2018-ban elnyerte az év játéka címet és azóta is több kiadásban jelent meg a játék. Arról nem beszélve, hogy szemet gyönyörködtetően van megalkotva a játéktábla, az összes csempedarab de még a kiegészítő elemek is. 

Természetesen a játék nálunk is kapható, így ha szeretnétek minél hamarabb beszerezni, akkor ide kattintva meg is nézhetitek az Azul felhozatalunkat!


2021 február 9, kedd. 15:12