Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Akciók Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
 
theme

Concept, a gondolatok és képzeletek királya

A Concept az a társasjáték, ami egy családi vagy egy baráti összejövetelről sem hiányozhat. És hogy miért? Ezt pillanatok alatt elmagyarázzuk most neked!A Concept két alapdologra helyezi a hangsúlyt a játékban, a képzeletre és a kitalálásra. Akár az egyik legnépszerűbb régi motoros társasnál, az Activitynél is, így nem véletlen, hogy a Conceptet az új Activityként szokták emlegetni. A hirtelen népszerűségét követően pedig  a kisebbekre is gondoltak a gyártók, így a Concept már junior kiadásban is megtalálható a polcokon. A hasonlóságok emellett még a kártyákban fedezhetőek fel, mivel a Conceptben is nehézségi fokokra vannak osztva a feladványak pontosan 9 darabra ahogy az Activityben is. 
Ennyiben azonban ki is merült a hasonlóságok tára, hiszen az óriási különbség az, hogy a Conceptben kizárólag beszéd van, mutogatást vagy rajzolást egyáltalán nem tartogat magában a játék. Ettől függetlenül a játék cseppet sem mondható unalmasnak, a csodálatosan megalkotott játéktábla az ikonokkal és a bábukkal együtt hozza el az igazi izgalmat a játékosok számára. Az egész játékot úgy kell tehát elképzelni, hogy a kártyán szereplő főnevet, igenevet vagy szólás-mondást az ikonokkal kell kifejezni, ami elsőre talán rém egyszerűnek tűnik, de valójában még egy sima köznevet is nagyon nehéz ábrázolni úgy, ha nincs arra utaló konkrét ikon márpedig elhiheted nem könnyítették meg senkinek a dolgát, az egyértelmű ikonnevek természetesen nem szerepelnek a kártyán, mint megoldás. 

Bízunk benne, hogy elég ízelítőt és kedvet adtunk a játékhoz, ha van kedved kipróbálni nálunk mindkettő Concept verzió elérhető!:)
Ha meg szeretnéd tekinteni a Concept termékeket, kattints ide!


2021 február 2, kedd. 14:39