Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Akciók Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
 
theme

Becsengettek! Irány a suli!

Szép lassan mindenkinek elindul a suli szeptember kezdetével, ezért összeszedtünk néhány érdekességet az iskolákról, amiket talán eddig még nem tudhattál. Természetesen megfűszereztük az információkat, így betekintést nyerhettek abba is, hogy milyen sulis termékek találhatóak nálunk.

  • A világ legnagyobb iskolája Indiában található, ahol közel 50.000 diák tanul, míg Olaszországban Torinóban helyezkedik el a világ legkisebb iskolája, mindössze 1 tanulóval. 
  • Hollandiában a gyerekek a 4. születésnapjukon kezdik meg az iskolát, ezzel ellentétben Finnországban hét éves kor előtt még csak gondolatban sem hajlandóak a gyerekeket az iskolával terhelni. 
  • Németországban például hagyomány, hogy a gyerekek az első iskolai napjukon kapnak egy cukros üveget, ami tele van írószerekkel, füzetekkel és természetesen cukorkákkal! :) * 


Mi cukrosüveget ugyan nem tudunk adni, viszont nálunk is találhattok sulis felszereléseket - nem is keveset! Ilyenek példul a kulacsaink és az uzsonnásdobozaink amik bizony igen fontos szerepet tölthetnek be az iskola időszak alatt, az agy megtornáztatásához nélkülözhetetlen az elegendő energia, amiben az étkezés kulcsfontosságú szerepet játszik. 

 

Érdekel a többi sulis termékünk is, az írószerek, füzetek vagy a táskák? Akkor kattints ide és nézd meg az összes iskolai darabunkat!


* forrás: Gyerek a Föld körül blog


2021 szeptember 2, csütörtök. 13:37