Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
0 
theme

Társasjáték - D.Vill.Bigger and Badder Exp.5

Fiúknak és lányoknak, 10 éves kortól
Angol nyelvű társasjátékA Disney Villainous: Bigger and Badder egy remek társasjáték,...
16 000 Ft
6
beszerzés 6 munkanap
Termékkód:RG94125
Gyártó:Ravensburger
Játékidő:40-60 p perc
Játékosok:2-3 játékos
Készlet: beszerzés 6 munkanap

Társasjáték - D.Vill.Bigger and Badder Exp.5 ár/ismertető

Társasjáték - D.Vill.Bigger and Badder Exp.5 ár: 16 000Ft. Angol nyelvű társasjáték


A Disney Villainous: Bigger and Badder egy remek társasjáték, 2 - 3 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 40 - 60 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés és a vedd el mechanizmusokra.
A Villainous: Bigger and Badderben minden játékos átveszi az irányítást a három Disney-karakter közül, mindegyikük egy-egy gazember egy másik Disney-filmben, konkrétan a Syndrome (The Incredibles), a Lotso (Toy Story 3) és a Madam Mim (The Sword in the Sword) felett. Kő). Minden játékosnak megvan a saját gonosz paklija, sors paklija, játékostáblája és 3D karaktere.
A Villainous: Bigger and Badder önmagában is játszható, és a karakterei a többi Disney Villainous játékban szereplőkkel is szembeszállhatnak.


Disney Villainous: Bigger and Badder is a great board game for 2-3 players, the average playing time is shorter, only 40-60 minutes. We recommend trying the company from the age of 10. Gameplay relies heavily on alternating abilities, deck design, and take away mechanics.
In Villainous: Bigger and Badder, each player takes control of one of three Disney characters, each one a villain in a different Disney movie, specifically Syndrome (The Incredibles), Lotso (Toy Story 3), and Madam Mim (The Sword in the Stone). Each player has their own villain deck, fate deck, player board, and 3D character.
Villainous: Bigger and Badder is playable on its own, and its characters can also face off against those in the other Disney Villainous games.

Társasjáték - D.Vill.Bigger and Badder Exp.5 kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében