Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
 
theme

Szellemtinta – Üzenetek a túlvilágról

Fiúknak és lányoknak, 8 éves kortól
A Szellemtinta – Üzenetek a túlvilágról társasjáték egy remek szóasszociációs partijáték,...
7 990 Ft
raktáron
ÚJ
Ez a termék csak pár hete kapható!
Termékkód:RERES10001
Játékidő:10-15 perc
Játékosok:4-8 játékos
Készlet: raktáron

Szellemtinta – Üzenetek a túlvilágról ár/ismertető

Szellemtinta – Üzenetek a túlvilágról ár: 7 990Ft. A Szellemtinta – Üzenetek a túlvilágról társasjáték egy remek szóasszociációs partijáték, amely nagyobb társaságok számára is ideális. A két csapat versengve próbálja megtalálni a titkos tárgyat és bebizonyítani, hogy képesek kapcsolatba lépni a "Túlvilággal". A győztes az a csapat lesz, amelyik előbb találja ki a titkos tárgyat!

A játék kezdetekor a csapatokat úgy osztjuk fel, hogy a Nap csapatnak és a Hold csapatnak is legyen egy-egy Szellem és akár három Médiuma. A csapatok médiumai hét kördoboz kérdéskártyával rendelkeznek, míg a szellemek az öt tárgy közül választják ki a titkos tárgyat. Egy körben a médiumok két kördoboz kérdéskártyát adnak át a szellemüknek, így feltehetnek neki olyan kérdéseket, mint például "Milyen színű a leggyakrabban?", "Milyen fiktív karakter birtokolja vagy használja?" vagy "Ha hangszer lenne, milyen lenne?".

A szellem lerak egy kérdéskártyát arc felfelé, majd visszaadja a kérdéskártyát, amire válaszolni fog a médiumoknak. Ezt követően lassan, betűről betűre írja le a választ, hogy mindenki számára látható legyen. Amikor a médiumok úgy gondolják, hogy kitalálták a rejtvény szót, hirtelen kiáltanak "Silencio!", ezzel jelezve, hogy a szellemnek abba kell hagynia a írást. Ha pedig a másik csapat médiumai csak a "Y" betűt látják, de te tudod, hogy a kérdés "Milyen színű?", akkor te már tudni fogod, hogy a válasz "sárga" kell legyen. A kör befejezéséhez húzz két új kérdéskártyát.

Egy körben, ahelyett hogy kérdéskártyákat adnál át, megpróbálhatod kitalálni a választ. Ehhez te is úgy kell írj, mint a szellemek, betűről betűre. Ha helytelen betűt írsz, a szellemek megállítanak, és kijelölik a hibát, ami információt ad a másik csapatnak. Ha pedig az egész szót helyesen találod ki, te nyersz!

Szellemtinta – Üzenetek a túlvilágról kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében