Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
0 
theme

Smoby: Rowenta Mini Espresso játék kávéfőző - piros

Fiúknak és lányoknak, 3 - 8 éves korig
A Smoby Rowenta Espresso játék kávéfőzőjével a gyerekek játékosan ismerkedhetnek...
7 310 Ft
6
beszerzés 6 munkanap
Termékkód:MH310546
Gyártó:Smoby
Játékidő:20 perc
Játékosok:1 játékos
Készlet: beszerzés 6 munkanap

Smoby: Rowenta Mini Espresso játék kávéfőző - piros ár/ismertető

Smoby: Rowenta Mini Espresso játék kávéfőző - piros ár: 7 310Ft.


Smoby Rowenta Espresso játék kávéfőzőjével a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a kávéfőzés művészetével. Az eredetihez hasonlító, stílusos, piros színű kávéfőző kivehető szűrőtartóval rendelkezik, így ha a gyerekek a megfelelő helyre illesztették, majd aláhelyezték a kávéscsészét, már el is játszhatják, ahogy lefőzik a finom presszót. A kávéfőző gombnyomásra világít és hangokat hallat, így még valósághűbb lesz a játék.

A szett lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során a kicsik kommunikációs készsége, kreativitása és képzelete, valamint szem-kéz koordinációjuk és finommotorikájuk is fejlődik. Americano? Cappuccino? A kis tulajdonosok bármelyiket elkészíthetik testvéreiknek, barátaiknak vagy akár a plüssállatoknak.

Anyaga: műanyag
Csomagolás mérete: 13 x 14,5 x 18 cm

A francia Smoby termékek 1924 óta varázsolják boldogabbá a gyerekek mindennapjait. A kiváló minőségű, legmodernebb gyártási technológiákkal készülő játékok az ergonomikus kialakítás, a tartósság és a biztonságos használat jegyében készültek.

Tartalom: 1 db kávéfőző, 1 db szűrőtartó, 1 db csésze. A játék elemmel működik (2 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
 

Smoby: Rowenta Mini Espresso játék kávéfőző - piros kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében