Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
0 
theme

kib@szodt dilemma

Fiúknak és lányoknak, 16 éves kortól
Az élet folyton a döntésekről szól. Hát nem fárasztó? Úgyhogy mutatunk inkább néhányat,...
7 490 Ft
raktáron
ÚJ
Ez a termék csak pár hete kapható!
Termékkód:REBLAGDRS
Játékidő:20 perc perc
Játékosok:2-10 játékos
Készlet: raktáron

kib@szodt dilemma ár/ismertető

kib@szodt dilemma ár: 7 490Ft. Az élet folyton a döntésekről szól. Hát nem fárasztó? Úgyhogy mutatunk inkább néhányat, ahol csak azt kell eldöntened, merre szakadj a röhögéstől. Adott egy képtelen dilemma: hogy elfogadod vagy visszautasítod, az csak rajtad áll. Beleugrassz a legnagyobb őrültségekbe is, ha csak egy kicsit is kecsegtető a jutalom? És ismered annyira a többieket, hogy kitaláld, ő mit választanak?

Csak 10.800 lehetséges dilemma... ennyi már csak elég lesz!

A kib@szodt dilemma nem a döntés súlyáról, hanem a humoráról szól. Te beleugrasz a legnagyobb őrültségekbe egy csekély jutalomért? De vajon a többiek utánad ugranak a kútba?
 

Rengeteg dilemma, neked pedig csak nevetni kell. Készen állsz?
 

Itt minden kib@szodt játékost dilemma elé állítjuk.
 

A választás: az éppen soron lévő játékostól balra és jobbra ülő személy húz 3-3 kártyát (az egyik menő kártyát, a másik szívás kártyát.) A menő kártyákkal rendelkező játékos választ 1-et a 3 kártya közül, hangosan felolvassa, majd lehelyezi a DE kártya baloldalára.

A kib@szodt játékos szigorúan a legelbűvölőbb hangján felolvassa a dilemmát.
 

A szavazás: a játékosok megpróbálják kitalálni, hogy a kib@szodt játékos vajon elfogadja vagy visszautasítja-e a dilemmát. (Itt csak a hüvelykujjatokkal kell jelezni a döntéseteket, ha felfele fordul, akkor elfogadja, ha lefelé akkor elutasítja.)
 

Az eredmény: Akik a kib@szodt játékossal megegyező módon szavaztak, kapnak 1 pontot. A játékos sosem kap pontot... az kib@szodt nagy család lenne!

Majd a kör balra megy tovább.

A játék vége: a játék véget ér, ha 3-6 játékos esetén, mindenki kétszer volt kib@szodt játékos. 7-10 játékos esetén pedig,  ha mindenki egyszer volt kib@szodt játékos. A legtöbb pontot gyűjtő játékos lesz a győztes. Döntetlen esetén a döntetlent elérő játékosok mindegyike kib@szodt győztes lesz!
 

Na hogy döntesz? Bevállalod a kínos pillanatokat is?
 

 

Ha pedig ketten játszanátok akkor a két fős szabályt ITT találod!


Doboz tartalma:

  • 1 szabályfüzet
  • 211 kártya
  • és számtalan kacaj

kib@szodt dilemma kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében