Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
 
theme

Gólem

Fiúknak és lányoknak, 12 éves kortól
A gólem legendája az egyik leglenyűgözőbb történet a világon, melynek eredete a zsidó...
29 390 Ft
raktáron
ÚJ
Ez a termék csak pár hete kapható!
Termékkód:GMDEL34668
Gyártó:nincs adat
Játékidő:60-180 perc
Játékosok:1-4 játékos
Készlet: raktáron

Gólem ár/ismertető

Gólem ár: 29 390Ft. A gólem legendája az egyik leglenyűgözőbb történet a világon, melynek eredete a zsidó hagyományokban gyökerezik. Ez a történet ihlette ezt a komplex stratégiai játékot, melyben a játékosok olyan tudósok szerepét öltik magukra, akik a híres agyagemberek újrateremtésén munkálkodnak.

Használd a tudásodat (melyet a héber ábécé első betűje, az „álef” jelképez), hogy ősi könyveket tanulmányozz, gyűjts aranyat, hogy a tömböket beolvasztva varázslatos ereklyéket készíts, kelts életre fáradhatatlan gólemeket, hogy a városba küldve őket fontos munkákat végezzenek. A tanoncaid segítségével és a megszerzett tudásod elköltésével őrizd meg az uralmat a gólemjeid felett, noha dönthetsz úgy is, hogy a fenntartási költség megfizetése helyett elpusztítod őket.

A háromdimenziós zsinagóga gondoskodik a rendelkezésre álló akciók dinamikus véletlenszerűségéről, a gólemek kezelése izgalmas újdonságot hoz a munkáslehelyezésbe, és a játékostáblákon végrehajtható fejlesztések a lehetséges stratégiákat illetően kínálnak rendkívüli változatosságot.

ak.

Gólem kapcsolódó termékek

Shifting Realms

Shifting Realms
31 490 Ft
Készlet4-5 nap

Szunnyadó Istenek

Szunnyadó Istenek
33 650 Ft
KészletRaktáron
Újdonság!

Azután

Azután
28 990 Ft
Készlet4-5 nap

Népszerű a vásárlók körében