Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Akciók Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
 
theme

Fekete történetek: Fantasy klasszikusok

Fiúknak és lányoknak 0-tól 99 éves korig!
Készen álltok belevetni magatokat kedvenc logisztori gyűjteményetek legújabb...
Fekete történetek: Fantasy klasszikusok
2 990 Ft
raktáron
Termékkód:REMSBSFME
Gyártó:nincs adat
Játékosok:1 játékos
Készlet: raktáron

Fekete történetek: Fantasy klasszikusok ár/ismertető

Fekete történetek: Fantasy klasszikusok ár: 2 990Ft.

Készen álltok belevetni magatokat kedvenc logisztori gyűjteményetek legújabb fejezetébe? A Fekete Történetek legújabb csokrában ikonikus fantasy könyvek, filmek és sorozatok egy-egy jelenetét találhatjátok. Próbára teszitek dedukciós készségeteket, hogy bebizonyítsátok, a ti logikátok is kikezdhetetlen? Vagy csúfos kudarcot vallotok, és el kell ismerjétek, nem vagyok elég megrögzött fantasy rajongók? Vessétek bele magatokat az 50 legújabb történetbe, és tárjátok fel azok rejtélyeit, hogy újra átélhessétek kedvenc történeteiteket, ezúttal más formában!
 
 Bizarr dolgok történnek a mágikus iskolákban, a kísértet járta kastélyokban, a véráztatta csatamezőkön, a feneketlen óceán mélyén, és a pokol legmélyebb bugyraiban is! A furcsaságok mögött ezúttal rejtélyes varázslók, vérszomjas vámpírok, gonosz boszorkányok és tűzokádó sárkányok állnak. Itt aztán lesz nemulass szellemeknek, démonoknak, de még magának az ördögnek is!
Fekete Történetek ezen fantasztikus-misztikus kiadását a fantasy klasszikusok inspirálták. Te vajon felismered kedvenc filmed, sorozatod egy-egy mozzanatát egy rejtélyes mondatból? Kérdezz okosan, kösd össze a szálakat és fejtsd meg a rejtvényt!
Tedd próbára magad a fantasy titokzatos világában!

Fekete történetek: Fantasy klasszikusok kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében

Fekete történetek: Fantasy klasszikusok vélemények

avatar
5 pont! Ajándék lesz. 2021 január 11, hétfő