Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
 
theme

Engino 16 az 1-ben motorok

Fiúknak, 6 éves kortól
A forradalmian új Engino motoros építőkockákkal gyorsan és könnyen alkothatsz meg...
7 450 Ft
6
beszerzés 6 munkanap
Termékkód:JN109453
Gyártó:Engino
Játékosok:1 játékos
Készlet: beszerzés 6 munkanap

Engino 16 az 1-ben motorok ár/ismertető

Engino 16 az 1-ben motorok ár: 7 450Ft. A forradalmian új Engino motoros építőkockákkal gyorsan és könnyen alkothatsz meg egyszerűbb vagy akár komplexebb formákat, építményeket. Az egyes elemeket számtalan módon egymáshoz illesztheted, sőt némelyiket akár meg is növelheted. A sokoldalú rudak és csatlakozók olyan egyedülálló geometriai jellemzőkkel rendelkeznek, amelyekkel egyszerre akár 6 oldalra is építkezhetsz! Ez a szabadalmaztatott dizájn lényegében minden rudat csatlakozóvá alakít, így egyszerű és összetett modelleket is építhetsz gyorsan, kevés számú alkatrészből.

Az Engino rendszerének köszönhetően más építőjátékokhoz képest sokkal több kreativitást és kombinációs lehetőséget rejtenek magukban a szettek, sokkal kevesebb építőelem felhasználásával! A játék és alkotás élménye mellett a gyerekek fejleszthetik matematikai, tudományos, technológiai és mérnöki képességeiket is!

A dobozban, valamint online található útmutatók segítségével a szett tartalmából 16 különbözőféle motort is megépíthetsz.

Csomagolási méretek: 28 x 38 x 6 cm.

Engino 16 az 1-ben motorok kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében