Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
0 
theme

Disney hercegnők: Mágneses rajztábla 38x28cm

Lányoknak, 3 éves kortól
Disney Hercegnős Mágneses Rajztábla egy varázslatos játék, amely lehetővé teszi a...
4 990 Ft
6
beszerzés 6 munkanap
Termékkód:WC000563419
Gyártó:Luna
Játékosok:1 játékos
Készlet: beszerzés 6 munkanap

Disney hercegnők: Mágneses rajztábla 38x28cm ár/ismertető

Disney hercegnők: Mágneses rajztábla 38x28cm ár: 4 990Ft. Disney Hercegnős Mágneses Rajztábla egy varázslatos játék, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy rajzoljanak és alkossanak a Disney hercegnők világában, ahol a rózsaszín és a varázslat uralkodik. A rajztábla mérete 38x28x3 cm, így könnyen hordozható és ideális méretű a gyerekek számára.

A játék tartalmaz 3 db mágneses formát, amelyekkel a gyerekek különböző hercegnős motívumokat és alakzatokat hozhatnak létre a táblán. Emellett egy mágneses toll is része a készletnek, amely segíti a részletesebb és színes rajzok elkészítését, így a Disney hercegnők varázslatos világa még élvezetesebb lesz.

A rajzoló felület alatt található egy kar, amelyet elhúzva lehet törölni a képet, így könnyen tiszta rajzfelülettel folytatható a munka. A gyerekek így többször is újra és újra alkothatnak, anélkül, hogy fogyóanyagokat kellene vásárolni vagy tisztítaniuk.

A Disney Hercegnős Mágneses Rajztábla nem csak kreatív szórakozást nyújt, hanem fejleszti a finommotoros képességeket, ösztönzi a képzeletet és a kreativitást, valamint segíti a gyerekeket a hercegnős történetek és karakterek szeretetének mélyebb megértésében. Ez a játék ideális választás minden olyan gyerek számára, aki rajong a Disney hercegnőkért és a varázslatos világukért.

Tulajdonságok:
- Disney hercegnők mágnestábla
- kiváló minőség
- nyomdával és mágneses ceruzával
- mérete: 38x28cm
- fogantyúval

Disney hercegnők: Mágneses rajztábla 38x28cm kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében