Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
0 
theme

Disney hercegnők: Kígyók és létrák társasjáték

Lányoknak, 3 éves kortól
A Disney hercegnők - Kígyók és létrák társasjáték egy varázslatos és izgalmas játék,...
6 360 Ft
6
beszerzés 6 munkanap
Termékkód:WC000563716
Gyártó:Luna
Játékidő:15-20 p perc
Játékosok:2-4 játékos
Készlet: beszerzés 6 munkanap

Disney hercegnők: Kígyók és létrák társasjáték ár/ismertető

Disney hercegnők: Kígyók és létrák társasjáték ár: 6 360Ft. A Disney hercegnők - Kígyók és létrák társasjáték egy varázslatos és izgalmas játék, amely a gyerekeknek lehetőséget nyújt arra, hogy a kedvenc Disney hercegnőikkel játszhassanak. A játéktábla különleges, hiszen tele van Disney hercegnőkkel, mindegyikük rózsaszín háttéren ragyog, hogy még vonzóbbá tegye a játékot.

A játék során a gyerekek különböző hercegnők bábujával játszhatnak, beleértve Aranyhajt, Hófehérkét, Csipkerózsikát és Tianát. Mindegyik bábu egyedülálló és sajátos jellemzőkkel rendelkezik, így a gyerekek kiválaszthatják a kedvencüket, és elindulhatnak a kalandra.

A Kígyók és létrák játékmenete egyszerű és szórakoztató, így a gyerekek könnyen megérthetik és élvezhetik. A cél az, hogy eljussanak a tábla tetejére, és ehhez létrákat kell felmászniuk, miközben ügyelnek a kígyókra, amelyek lefelé vezethetnek. Ez a játék nemcsak a szórakozást szolgálja, hanem segít fejleszteni a stratégiai gondolkodást és a döntéshozó képességet is.

A Disney hercegnők jelenléte a játéktáblán és a bábukon tovább fokozza a játék varázsát és szórakoztató faktorát. Ez a társasjáték tökéletes választás minden Disney rajongónak, és garantáltan órákig tartó szórakozást nyújt a gyerekeknek és családoknak egyaránt. Válasszatok egy hercegnőt és induljatok el a Kígyók és létrák kalandjába a mesék világában!

Tulajdonságok:
- Kígyók és létrák társasjáték
- Disney hercegnők téma
- bábukkal
- kiváló minőség

Disney hercegnők: Kígyók és létrák társasjáték kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében