Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
0 
theme

Designer Nail Art - köröm díszítő szett kiegészítőkkel

Lányoknak, 6 éves kortól
A körömdíszítő szett egy izgalmas és kreatív játék, amely lehetővé teszi a gyerekek...
3 610 Ft
6
beszerzés 6 munkanap
Termékkód:WC000622237
Gyártó:Luna
Játékosok:1 játékos
Készlet: beszerzés 6 munkanap

Designer Nail Art - köröm díszítő szett kiegészítőkkel ár/ismertető

Designer Nail Art - köröm díszítő szett kiegészítőkkel ár: 3 610Ft. A körömdíszítő szett egy izgalmas és kreatív játék, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy divatos és egyedi körömdíszítéseket hozzanak létre. Ez a szett műköröm TIP-eket, köröm matricákat, köveket és különböző kiegészítőket tartalmaz, amelyek segítségével a gyerekek szinte bármilyen stílusú és mintájú körömdíszítést létrehozhatnak.

A műköröm TIP-ek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy hosszabb és színesebb körmöket tervezzenek, amelyek mindenféle színűek lehetnek. A köröm matricák és kövek számos lehetőséget kínálnak a körömdekorációk terén. A gyerekek választhatnak virágokat, csillagokat, szív alakú matricákat, és még sok más egyéb mintát, hogy egyedi és szórakoztató körömdíszítéseket hozzanak létre.

A kiegészítők, mint például a strasszkövek és a gyöngyök, további lehetőségeket kínálnak a kreativitás kibontakoztatásához. A gyerekek magabiztosan alkothatnak saját stílusuknak megfelelő körömdíszítéseket, és megoszthatják azokat barátaikkal vagy családjukkal.

Ez a játék nemcsak a kreativitást fejleszti, hanem a kézügyességet is. A gyerekeknek ügyesen kell kezelniük a körömdíszítő eszközöket, és precízen fel kell helyezniük a matricákat és köveket a körömre. Emellett a szett remek lehetőséget kínál a gyerekeknek arra, hogy kifejezzék saját stílusukat és ízlésüket.

A körömdíszítő szett ideális választás lehet születésnapi ajándékként vagy bármilyen alkalomra, amikor szeretnénk örömet szerezni egy kis divattervezőnek. A gyerekek szórakoztató módon tanulhatnak meg kreatívan dolgozni és saját körömdíszítéseket létrehozni. Legyenek részesei a divatvilágnak ezzel a fantasztikus körömdíszítő szettel!
 

Tulajdonságok:
- Köröm díszítő szett
- tip-ekkel
- matricákkal
- kövekkel
- kiegészítőkkel

Designer Nail Art - köröm díszítő szett kiegészítőkkel kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében