Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
0 
theme

Baby Dream: Csecsemőbaba plüss játékkal kétféle változatban

Lányoknak, 3 éves kortól
Örömmel mutatjuk be a Baby Dream csecsemő babát, amely két lenyűgöző változatban...
28 060 Ft
6
beszerzés 6 munkanap
Termékkód:WC000622190
Gyártó:Luna
Játékosok:1 játékos
Készlet: beszerzés 6 munkanap

Baby Dream: Csecsemőbaba plüss játékkal kétféle változatban ár/ismertető

Baby Dream: Csecsemőbaba plüss játékkal kétféle változatban ár: 28 060Ft. Örömmel mutatjuk be a Baby Dream csecsemő babát, amely két lenyűgöző változatban érhető el, hogy minden gyermek megtalálhassa a saját kedvencét. Ez a baba nem csak aranyos, hanem rengeteg tartozékot és lehetőséget kínál a szórakozásra és a szerepjátékra.

Mindkét változat rendelkezik egy bájos sapkával vagy egy szép fejpánttal, amelyek még szebbé és egyedivé teszik a babát. A kabát és az előke is része a csomagnak, így a gyermek bármikor gondoskodhat a babáról és gondoskodhat róla.

A kistáska lehetővé teszi a babának, hogy mindenüvé magával vigye a fontos dolgait, és tanítja a gyermeket az ápolás és a felelősség fontosságára. A cumisüveg pedig arra ösztönzi a gyereket, hogy etessen és gondoskodjon a babáról, fejlesztve ezzel a kis szülői szerepjátékot.

A plüss csörgő, legyen az róka vagy zsiráf, szórakoztatja a babát és hozzájárul a fejlődéséhez. Ezek a puha plüss állatok ideálisak a kis kezek számára, és érdekes hangokat és textúrákat kínálnak a felfedezéshez.

A Baby Dream csecsemő baba két változatban érhető el, így a gyermek választhatja ki azt a babát, amelyik a legjobban tetszik neki. Ezek a babák nem csak aranyosak és vidámak, hanem fejlesztő játékélményt is nyújtanak a gyerekeknek. A szerepjáték és a gondoskodás segít fejleszteni a kreativitást, az empátiát és a szociális készségeket, miközben szórakoztatják és örömet szereznek a kicsiknek.

Az ár 1db termékre vonatkozik, melyet bármely változatban szállíthatunk. A kiválasztott variációt a rendelés feladásánál a megjegyzés rovatban szíveskedjenek feltüntetni!
 

Tulajdonságok:
- csecsemőbaba
- kétféle változatban
- kiegészítőkkel
- csörgővel és cumisüveggel

Baby Dream: Csecsemőbaba plüss játékkal kétféle változatban kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében