Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
 
theme

Silverlit: MacroBot - zöld

Fiúknak és lányoknak, 5 - 12 éves korig
Lépj be te is a robotika világába! A programozás még sosem volt ennyire szórakoztató.MacroBot...
23 100 Ft
6
beszerzés 6 munkanap
Termékkód:JN155021
Gyártó:Silverlit
Játékosok:1 játékos
Készlet: beszerzés 6 munkanap

Silverlit: MacroBot - zöld ár/ismertető

Silverlit: MacroBot - zöld ár: 23 100Ft. Lépj be te is a robotika világába! A programozás még sosem volt ennyire szórakoztató.

MacroBot 12 különféle parancsot és akár 50 akciót tud végrehajtani a vezeték nélküli távirányító parancsára. Telefonos applikáción keresztül is vezérelhető, ami ingyenesen letölthető Androidra és IOS-re is. Programozása egyszerű és szórakoztató, maximum 3-féle hangot lehet felvenni, amit robot hangon játszik le. A kis robot két kerékkel rendelkezik de így is rendkívül jól egyensúlyoz. Érzékeli a távolságot, így ha túl közel kerül valamihez, akkor hátrál és elfordul, hogy kikerülje az akadályt. MacroBot a tárgyakat is meg tudja fogni és bárhova el is viszi nekünk. Már legkisebbek is élvezni fogják a technika által vezérelt robot csodát, akinek szemei színes LED fénnyel világítanak és különböző hangokat ad ki. Mérete: 20 cm. 5 éves kortól ajánlott.

Csomagolás mérete: 28 x 11 x 38 cm.

Tartalom: 1 db MacroBot 1 db távirányító A robot 4 x AA elemmel, a távirányítója 2 x AAA elemmel működik. Az elemeket a csomagolás nem tartalmazza.

Silverlit: MacroBot - zöld kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében