Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
0 
theme

Klank! társasjáték

Fiúknak és lányoknak, 12 éves kortól
A Sárkányerőd alatti ösvényrendszer a Birodalom legveszélyesebb területe. Kizárólag...
Termékkód:RERGS0552
Játékidő:30-60 perc
Játékosok:1-4 játékos
Készlet: kifutott termék
utolsó forgalmazott ár: 17 990 Ft

Klank! társasjáték ár/ismertető

Klank! társasjáték ár: 17 990Ft. A Sárkányerőd alatti ösvényrendszer a Birodalom legveszélyesebb területe. Kizárólag a legtehetségesebb tolvajok képesek belopakodni oda, lopni a sárkány féltve őrzött kincseiből, majd élve kijutni!
Surranj be, gyűjts szövetségeseket, és szedd meg magad, de vigyázz, elég egy rossz mozdulat, egyetlen csörrenés, és a sárkány felébred!

Díjnyertes pakliépítő társasjáték, 1-4 játékos számára.

Te kijutnál élve a kazamatákból? Tedd próbára magadat!

"Csak egy rutin meló lesz" mondták. "Csak egy ki-és-be típusú iparos munka" mondták. Hogyne...Gondolhatod, hogy nekem is pont ez jutott eszembe, mikor megtudtam, hogy Nictotraxian, a sárkány menedékét indulunk kifosztani.
Csendben kell maradnom! A forró lángoktól tükörsima falak még a legkisebb botladozás neszét is felerősítik...
Na, pont erről beszéltem: az egyik közeli járatban hangos csörömpölés ver visszhangot. Talán egy rozsdás, régi páncélt boríthatott fel valamelyik szerencsétlen flótás. Még el sem hal a baleset zaja, és a sárkány máris velőtrázó üvöltéssel teszi világossá, hogy nem szereti a behatolókat.

A pórul járt tolvaj jajveszékelése nem tartott sokáig...
Csendben kell maradnom. Csendben. Kell. Maradnom...

Hogy néz ki ez a gyakorlatban? 

A Klank! játékban célod minél gyorsabban bejárni a kazamatát, összeszedni minél több értékes kincset, és kijutni, még mielőtt a sárkány elkapna. Minden játékos egy alap-paklival kezdi a játékot, az ebből a kör elején felhúzott lapok segítségével lehet mozogni, harcolni a kazamatában ólálkodó szörnyekkel például némi pénz reményében, és ezekkel lehet új, jobb és erősebb lapokat szerezni a húzópakliba. A kártyák között azonban nem csak hasznosak vannak: a Klank! okozó lapok keltik azt a kellemetlen zajt, amire a sárkány is felkapja a fejét - életbevágóan fontos, hogy megpróbálj csendben maradni! 

Klank! társasjáték kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében

Értékelési szabályzat – érvényes 2022.05.24-től

A termékértékelések kizárólag leszállított vagy átvett termékek megrendelőinek elérhetőek. Vevőink miután átvették/megkapták a terméket publikus vagy nem publikus formában értékelhetik a szolgáltatásunkat és termékeinket. A teljes értékelési szabályzat a következő linken elérhető: Értékelési szabályzat

Klank! társasjáték vélemények

avatar
Halice
5 pont! Sok jót olvastam róla, ezért vettem meg. Örülök, hogy magyar nyelven is megjelent, így kisebb gyerekeknek is élvezhető. Könnyen megérthetők a szabályok, így hamar az izgalomra tud koncentrálni az ember. Érdekes játékmenet, sok döntési lehetőséggel, akkor is izgalmas, ha épp nem én vagyok soron, mert az én esélyeimet is befolyásolja a másik játékos. Nem bántam meg, hogy megvettem. Az alkatrészek szépek, igényes a hímzett zsák, a sárkány jelölő hangulatos, a kártyán lévő rajzok esztétikusak. 2018 október 7, vasárnap

avatar
harastav
5 pont! Ez egy jó társas 2018 július 22, vasárnap