Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
 
theme

Ark Nova társasjáték - magyar kiadás

Fiúknak és lányoknak, 14 éves kortól
Szeretitek a vadon élő állatokat? Szeretnétek megmenteni minél több veszélyeztetett...
19 990 Ft
raktáron
Termékkód:REFEU10002
Gyártó:Asmodee
Játékidő:90-150 perc
Játékosok:1-4 játékos
Készlet: raktáron

Ark Nova társasjáték - magyar kiadás ár/ismertető

Ark Nova társasjáték - magyar kiadás ár: 19 990Ft. Szeretitek a vadon élő állatokat? Szeretnétek megmenteni minél több veszélyeztetett fajt? Akkor erre egy állatkert pontosan, hogy alkalmas lenne. De vajon milyen nehéz egy állatkert felépítése, működtetése, irányítása? Gyere és próbáld ki!

Az Ark Nova-ban lehetőség nyílik minden játékos számára, hogy saját állatkertet üzemeltessen, fantasztikus és fenséges állatokkal. Építs fel minél menőbb kifutókat és nyújts otthont minél több állatnak. De az állatkertek közötti versenyt nem az nyeri, aki  a legsikeresebb és leglátogatottabb lesz. Az igazgatók fontos feladata lesz az is, hogy a veszélyeztetett fajok projektjeit támogassák szerte a világban, hogy természetbeni megerősödésüket segítsék – és ezzel egy, a bevételetekkel ellentétes irányú sávon gyűjthettek pontokat.
 

Az Ark Nova-ban 255 kártya szerepel az állatokkal, szakemberekkel és természetvédelmi projektekkel, amelyek mindegyike különleges képességgel rendelkezik. Használja őket állatkertje vonzerejének és tudományos hírnevének növelésére, valamint természetvédelmi pontok gyűjtésére. Ha szereted a startégiát, a színes kártyalapokat és az állatokat ez a játék neked szól!

 

Ark Nova társasjáték - magyar kiadás kapcsolódó termékek

Rolling Bandits

Rolling Bandits
8 880 Ft
Készlet4-5 nap

Combo Color

Combo Color
9 990 Ft
Készlet6 nap

Vigyázz(6) Társasjáték

Vigyázz(6) Társasjáték
9 630 Ft
KészletRaktáron

Népszerű a vásárlók körében