Játékok
keresésmenumenumenu
lego logo
Játékok
Mesehősök Ajánlott termékek Újdonságok
(+36) 20 591 9896
0 
0 
theme

Altiplano társasjáték

Fiúknak és lányoknak, 12 éves kortól
Emeld a kereskedelmet magasabb szintre!Szállítsd a megtermelt árukat Dél-Amerika...
Termékkód:REDLPALT
Játékidő:60+ perc
Játékosok:2-5 játékos
Készlet: kifutott termék
utolsó forgalmazott ár: 11 390 Ft

Altiplano társasjáték ár/ismertető

Altiplano társasjáték ár: 11 390Ft. Emeld a kereskedelmet magasabb szintre!

Szállítsd a megtermelt árukat Dél-Amerika legmagasabb fennsíkján át, cseréld el őket még értékesebb holmikra,és válj te a leggazdagabbá! Figyelj, hová lépsz, a zord körülmények között minden lépésedet jól meg kell tervezned, hiszen erőforrásaid igencsak végesek!

Terjeszd ki kereskedelmi hálózatodat az egész Altiplano-fennsíkra!

A játék során mindenki saját zsákját "fejleszti" annak érdekében, hogy minél hasznosabb, és céljainak leginkább megfelelő erőforrásokat és jelölőket tudja belőle kihúzni a körök elején. A kihúzott jelölőket lehet felhasználni a számos akció végrehajtásához, valamint újabb jelölők megszerzéséhez. Kezdetben minden játékos más cikkekhez fér hozzá, és a különböző áruk (például a hal, a kakaó vagy a kukorica) más-más tulajdonságokkal bírnak. 

A különböző helyszínek közötti mozgás megtervezése kulcsfontosságú, hiszen a tervezett akciókat csak a hozzájuk tartozó helyszínen lehet végrehajtani. Ha sikerült a megfelelő helyszínre kocsikázni, a kikészített jelölők beválthatók vagy felhasználhatók: a farmon élelem vagy gyapjú állítható elő, a bányában követ, az erdőben fát lehet szerezni, de egyes helyszíneken építhetünk csónakot vagy házat is. 

Mivel az erőforrások szűkösek, jól meg kell tervezni az akciók legoptimálisabb sorrendjét, a szállítás és a raktározás idejét!

Altiplano társasjáték kapcsolódó termékek

Népszerű a vásárlók körében